Hva vi tilbyr

CoFounder Start

Har du en unik ide eller teknologi, og ønsker erfarne gründere med på eiersiden og for dag-til-dag-arbeidet med å bygge et vekstselskap?

Vi kan investere så tidlig som ved selskapsetablering, gjerne i selskap basert på teknologi fra forskningsmiljøer eller teknologibedrifter, da ofte med ansvar for initiell daglig ledelse, eller som aktive rådgivere.

I CoFounder Start går vi inn med hud og hår, og er med både for å sette retning og fart i selskapet – vi gjør det sammen!

CoFounder Scale

Har ditt selskap kommet forbi den første startgropen, og du er klar for å hente kapital for å akselerere veksten, så kan vi investere mellom NOK 2 – 10 millioner for å sette fart på selskapets vekst, sammen med gründerne og andre investorer.

Vi tar gjerne en aktiv rolle i teamet, og bidrar med vår erfaring i dag-til-dag arbeidet, heller enn bare i rollen som styreleder eller -medlem. Vi hjelper deg med å sette retning, fokusere på de riktige tingene og gir tilgang til vårt omfattende nettverk.

«CoFounder var helt avgjørende i etableringen av C-Feed i de 2 første årene, med alt fra teamoppbygging til finansieringen av C-Feeds første store produksjonsanlegg»

— Reid Hole, styreleder i C-Feed AS

CoFounder TechHub

På CoFounder TechHub har vi samlet de 10 raskest voksende selskapene våre. Her får vi jobbet med de på daglig basis, og vi har sammen et godt og fremoverlent arbeidsmiljø.

Z

Handlekraft

TechHub er ikke et sted man tvinner tomler. Det handler om å brette opp ermene og gjøre jobben som skal gjøres.

Kommersielt fokus

På TechHub så liker vi teknologi, men kunden er i fokus. Ingen kunde, ingen butikk!

Åpenhet og deling

Vi har mange bra selskap på TechHub, og enda flere bra folk. Å dele med hverandre er en naturlig del av å sitte her.

Investorer i samme lokale

Målet for alle selskapene som tas inn i CoFounder TechHub er at de skal komme opp i over 100 millioner i omsetning på under 10 år. I tillegg til CoFounder og oppstartsselskap har også sentrale private investorer kontorplass i lokalene. Dette gjør at vi sammen har løftekraften som trengs for å bygge store vekstselskap fra Trondheims teknologimiljø. 

Bedrifter

Kontor og møterom

Medarbeidere

Fordeler

Gode arbeidsforhold

Gode arbeidsforhold

Alt det grunnleggende er på plass, bedriftene kan fokusere på jobben som skal gjøres.

Gode arbeidsforhold

Bli motivert av hverandre

Selskapene på TechHub har alle unike teknologier med store vekstplaner —det er et motiverende sted å være.

Gode arbeidsforhold

Utnytt nettverket

Til sammen har vi et nettverk som kan åpne dører i de fleste bransjer, noe som gjør de første årene mye lettere.

Vil du jobbe med oss?